Som en ekstra service til klubbensmedlemmer  (Og en hjælp til tøjudvalget :-) ) har vores Webmaster implementeret et online bestillingsmodul på www.roldskovmtb.dk

Det betyder at din bestilling af tøj fra nu af skal foregå online via hjemmesiden.
Alle tøjartikler er oprettet, så kender du din tøjstørrelse er det ikke nødvendigt at møde op til tøjprøvningerne.
Vi vil forsøge at sørge for der er en PC til rådighed til bestilling ved tøjprøvningerne. Så husk blot dit brugernavn og adgangskode til www.roldskovmtb.dk så kan du bestille med det samme.

I kan selvfølgelige også bruge jeres smartphone eller tablet (red. Webmaster)

Når du har bestilt vil du modtage en faktura på mail som bedes betalt snarest muligt.
Dit tøj kommer ikke med i den samlede bestilling hvis der ikke er betalt!
Såfremt der ikke er enheder nok af en bestemt vare og denne derfor ikke kan bestilles vil det tilsvarende beløb overføres retur til din konto.

Skulle der være et barn med forældre som ikke har et login kan tøjudvalget være behjælpelig med bestillingen manuelt.

Følg nedenstående guide for bestiling.: