Grundet sammenfald tirsdag af klubaften ved Fri Bike Shop og tøjprøvning er det besluttet at vi flytter tøjprøvningen til nu på mandag d. 20/2-2017 kl. 19.00 på Comwell Rebildbakker.

Tøjudvalget medbringer samtlige artikler fra Alé undtagen Vindveste til Juniorer da de pt ikke var tilgængelige som prøver ved vores leverandør.

På samme tidspunkt er det muligt at supplere op med varer fra vores restlager af klubtøj fra sidste bestilling i efteråret. Så mangler du noget akut kan der være mulighed for at erhverve sig det med hjem allerede på mandag.

Sammentælling og endelig bestilling vil foregå sidst på ugen og derfor SKAL betalingen ske straks du har afgivet din bestilling i webshoppen på www.roldskovmtb.dk

Tøj som indgår i denne bestillling vil blive leveret i Juni måned.

Vi ses på mandag på Comwell

Hilsen Tøjudvalget